« Terug

Onze filosofie is heel eenvoudig: HANOS staat voor betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord en in alle opzichten. Dit is ook wat u van HANOS kan verwachten: een klantgerichte service
waarbij vakkundig advies aan de basis ligt en een breed en diep assortiment kwaliteitsproducten tegen
concurrerende prijzen. Bij HANOS vindt u alles uit binnen- en buitenland onder één dak; food, non-food, dranken, office producten en veel vers.

Skippy-Rent heeft zes vestigingen (Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Ede, Harderwijk en Utrecht). Dat is precies groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om persoonlijke service te bieden. Omdat we verstand van zaken hebben, kunnen we u adviezen en instructies geven over de toepassing van huurmaterieel. Zo benut u de huurperiode optimaal. We houden van duidelijke afspraken, maar tegelijk zijn we flexibel. Als u onverwacht materiaal of apparatuur nodig heeft, als u feest, project of klus uitloopt, dan zoeken wij bij Skippy-Rent naar een handige oplossing. U zult dat waarderen. zoals u in onze shop ziet, hebben we geïnvesteerd in een compleet assortiment. U heeft veel keuze en u grijpt bij Skippy-Rent niet snel mis.

Nespresso heeft momenteel 16 verschillende espresso smaken (ook wel “grand cru’s” genoemd) in haar assortiment. De smaken variëren in sterkte (van 2 t/m 10). Daarnaast bestaan er cafeïnevrije en “lungo” varianten. De smaken worden gedoseerd in aluminium capsules die elk 5 to 7 gram gemalen kwaliteitskoffie bevatten. De nespresso capsules zijn vacuüm afgesloten. Hierdoor blijft de koffie  veel langer vers.

Ooit begonnen in een oude verbouwde graansilo, vlakbij het Dolfinarium en de binnenstad, ligt de megastore van Silo 6. Een enorme woonwinkel en houten vloeren showroom. Op een totaal oppervlak van bijna 3000 m2 vindt men een uniek assortiment. Rondwandelend door het prachtige pand opgebouwd met oude bouwmaterialen, komt men onder andere langs verschillende shop in shops van Riviera Maison, Riverdale (vanaf begin juli) , PTMD en Funiture. Vele accessoires van andere bekende merken als Pols's Potten, VT Wonen en Kitsch Kitchen worden gecombineerd met prachtige meubels. Ook vindt u een trendy kinderafdeling met de mooiste meubels en accessoires. Ook onze meubels zijn zeer divers: van sloophouten kasten, mooie banken tot een unieke collectie tafels in lengtes tot 4 en 5 meter. Aangevuld met leuke stoelen en eetkamerstoelen. Dit alles nu ook te bestellen bij de webshop.

Al meer dan 100 jaar een begrip in Nijkerk en omstreken. De bedrijfsvoering van dit familiebedrijf is sinds 1992 in handen van de gebroeders Gerben en Wilfried van Montfrans; de 5e generatie inmiddels. Gestreefd wordt naar de juiste verhouding tussen een ambachtelijk product van topkwaliteit, tegen een redelijke prijs in een vraaggerichte, flexibele onderneming.
Wij maken in eigen bakkerij brood, kleinbrood, luxe brood, stokbrood, zuurdesembrood, hartige broodjes, koek, cake, gebak en taarten, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Wijn is altijd mijn grote passie geweest. Vanaf het moment dat ik er voor het eerst van geproefd heb. Ik heb daar geen goede verklaring voor. Wijn is vooral een zaak van beleven. Geuren en smaken roepen de mooiste associaties en beelden op. Zoals kersen, frambozen, ananas, leer, aarde en koffie. Maar ook boerenschuur, stalmest, een vers gemaaid grasland en 'karnemelk'. En je kan er dan van alles bij gaan denken en fantaseren. Franse landschappen, Italiaanse 'zwoele' nachten, Spaanse siësta’s, Duitse zomeravonden en noem maar op.

De Coöperatieve Verenigde Slachtpluimvee Export (VSE) b.a. is een integratie die pekingeenden houdt en slacht voor de productie van pekingeenden vlees. Er is een samenwerking tussen eendenhouders, broeders en een slachterij gezamenlijk de VSE cooperatie. De coöperatie VSE behoort tot de grootste producenten van pekingeendenvlees in Europa en is in deze sector uniek in haar organisatievorm

Ovino, meer dan wijn alleen! 

Ovino vertaald als: Vino is wijn in het Italiaans en Spaans, Vin is wijn in het Frans en Ovinoklinkt gewoon goed en staat voor alles wat met wijn te maken heeft.

Voor mij is wijn puur genieten van geur, smaak en structuur waarbij niet de analyse maar de smaak centraal staat. De uitdaging van het combineren van wijn en gerechten geeft me nog meer inspiratie om de mooiste wijnen te vinden voor het assortiment van Ovino.

Sta stil bij ieder glas wijn. Waar komt deze vandaan? Wie heeft 'm gemaakt? Waarom smaakt de wijn zo? Wat is het verhaal achter de wijn?

Slagerij Schiffmacher:

Is een vol ambachtelijke slagerij met een rijke historie.

De kracht van ons bedrijf zit in onze slachterij, de worstmakerij en in het zelf inkopen van het vee.

Op deze wijze zijn wij vanaf de inkoop tot het eindproduct verantwoordelijk voor de bewerking van het vlees

Ambachtelijke slagerij sinds 1816.

De kracht van ons bedrijf zit in onze slachterij, de worstmakerij en in het zelf inkopen van het vee.

Op deze wijze zijn wij vanaf de inkoop tot het eindproduct verantwoordelijk voor de bewerking van het vlees en dus de kwaliteit. Wij werken op basis van authentieke recepten en met kruidenmixen en dat proeft u!

Zo is onze worstmakerij en balkenbrij uniek. Ons Hollands lamsvlees staat zeer goed bekend en ook ons rund-, varkens-, en kalfsvlees is van superkwaliteit.

BOLD voert de regie over het imago van bedrijven en organisaties. Wij stellen ons op als de actieve coordinator tussen organisaties en vakspecialisten en vertalen ideeen, gedachten en wensen in concrete adviezen en direct toepasbare middelen.

http://www.boldprojecten.nl